Harjunpää

Kikan ja Jarzzan kotisivu

Meillä on ollut unelma kaikki nämä yhdessäolovuodet (joita on öööö…sormet loppui kesken): matkavene. Muutamien viimeisten vuosien ajan keväällä yhdessäolon vuosipäivänä ollaan juhlistettu yhteistä taivalta matkalla. On käyty Mallorcalla, Floridassa, Islannissa, mutta tänä vuonna korona muutti suunnitelmat. Voi apua! Tili niin täynnä rahaa, ettei meinannut lisää mahtua – mikä neuvoksi??? Pankista ilmoittivat jo, että tili on ylitetty!

Päätös oli helppo. Ollaan seurattu teiniaikaisen ystävän maailmanympärysmatkaa, nyt mekin toteutetaan unelma! OSTETAAN MATKAVENE!  Tuumasta toimeen, ensimmäinen sopivan hintainen vene ja sitä katsomaan! Do diid, homeen ja lahon keskellä tuli tuumattua: jos tämä on se, mihin meidän roposet riittävät, tämä unelma oli sitten tässä.

Kuinka ollakaan, kuultiin Martasta ja heti lähti paatti käsistä. Lyhyestä virsi kaunis, me rakastuimme. Onneksi parisuhteemme on niin vankalla pohjalla, että kyyyyllä se vielä yhden naisen kestää ❤️ Kaupat tehtiin, kättä päälle ja meidän seikkailu alkoi. Elämä on tässä ja nyt, se ei odota. Jos jotain haluaa, pitää se toteuttaa eikä jahkailla. Kukaan meistä ei tiedä huomisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *