Harjunpää

Kikan ja Jarzzan kotisivu

Koko viikko oli odotettu malttamattomana, tulisi jo viikonloppu ja päästäisiin hakemaan Martta kotiin! Viikon aikana oli ehditty miettiä tärkeitä asioita: Olisivatko hamampyyhkeet parhaat veneilyssä? Mistä löytäisi sellaisia lasisia verkkopalloja koristeeksi ja mihin ne voisi laittaa? Ja tietysti ne toissijaiset asiat kuten laituripaikka, huoltotoimenpiteet ja kuljetusjärjestelyt. Kaikkiin pohtimisiin löytyi vastaukset! Pyyhkeet tilattiin verkosta, kyllä siis hamampyyhkeet! Verkkopalloja tilattiin myöhemmin samasta paikasta. Miesväkikin sai ratkaistua toissijaiset ongelmansa: Martalle löytyi laituripaikka kaupungin keskeisimmältä paikalta, uutta maalipintaa ei tarvittu ja kuljetuksenhan Tosimies tekee itse 💪 Me ei keretä odotella ns. ammattilaisia. Martta haetaan kotiin HETI. 

 

Tuumasta toimeen. Kauniin helteisenä lauantaina haettiin isoauto perävaunuineen aikaisin aamusta, yhteiset harrastukset pitävät parisuhteen tuoreena ja kuumana. Siitä suitsaitsukkelaan Martan hakuun, miesväki innoissaan päästessään kokeilemaan, onko yrityksen nosturi tarpeeksi tehokas. 

 

Auringon paahtaessa armottomana siniseltä taivaalta Tosimies totesi nosturin tehon riittävän juuri ja juuri Martan liikuttamiseen ja sehän siis riittää. Into piukeana Martta kyytiin perävaunun lavalle ja siitä suunta kotia kohden. Aikaa operaatioon meni koko hell(e)päivä, hiki virraten, ilman juomavettä ja aurinkoöljyä. Onneksi viimeksi mainitun pelasti rikkoutunut hydrauliikkaletku – ja naisväki sai päällensä virkistävän suihkun öljyä. Rantapirutyyppisen manauksen ja voodootanssin jälkeen autosta löytyi muutama arkki talouspaperia naaman pyyhkimiseen. Loppu siistiytyminen tapahtui kylän pikkukaupan vessassa ja tilanne päättyi onnelliseen siideritölkin sihahdukseen. Matka kotia kohden sai alkaa ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *